Tilbage til:
                        
                            Autorisationsbekendtgørelsen
                        
                    
                    
                Temperaturbestemmelser for oplagring og transport af animalske fødevarer ved levering fra detailvirksomhed til andre fødevarevirksomheder, jf. § 20
                    
                        
                            Bilag 1
                        
                        
                    
                | Produkt | Maks. temperatur °C | 
| KØD | |
| Fersk kød fra slagtekroppen af tamhovdyr, f.eks. svin, kvæg, får, geder, hest mv. | 7 | 
| Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættede landpattedyr, f.eks. hjortedyr og vildsvin | 7 | 
| Fersk kød fra slagtekroppen af storvildt, f.eks. hjortedyr og vildsvin | 7 | 
| Fersk kød fra slagtekroppen af fjerkræ og lagomorfer, f.eks. høns, ænder, gæs, kalkuner og perlehøns samt kaniner | 4 | 
| Fersk kød fra slagtekroppen af opdrættet fjervildt, f.eks. strudse | 4 | 
| Fersk kød fra slagtekroppen af småvildt, f.eks. jagtbare fugle og harer | 4 | 
| Spiselige slagtebiprodukter, f.eks. organer og blod fra ovennævnte dyr | 3 | 
| Hakket kød | 2 | 
| Tilberedt kød | 4 | 
| ÆG | |
| Æg | Anbefaling om konstant temperatur | 
| FISKEVARER | |
| Fiskevarer, inkl. kogte fiskevarer af krebsdyr og muslinger m.m. | Oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2 | 
| Levende fiskevarer, f.eks. krebsdyr | Oplagres ved en temperatur og på en måde, som ikke skader fødevaresikkerheden eller varernes levedygtighed | 
| ØVRIGE FØDEVARER | |
| Frølår | Nedkøles, oplagres og transporteres ved temperatur, der nærmer sig temperaturen for smeltende is, dvs. 0-2 | 
| FROSTVARER | |
| Hakket kød og tilberedt kød | -18 | 
| Fiskevarer | -18 | 
| Hel fisk, der skal anvendes til konserves, og som nedfryses i saltlage | -9 |