FAQ

Er lovene konsolideret med senere ændringer til lovbekendtgørelserne?

Ja, vi implementerer de senere ændringer, som er trådt i kraft.

Hvordan ved I, hvilke love der gælder?

Vi har udviklet et avanceret IT-system, som hjælper os med at overvåge, hvilke love, der er trådt i kraft, hvilke ændringslove, der er til lovene, og hvornår ændringslovene træder i kraft. Derudover holder vores redaktører også øje.

Hvor kan jeg se lovenes forarbejder?

Hvis du har tegnet abonnement, kan du se forarbejder til de enkelte paragraffer ved at klikke på menuen ud for hver paragraf.

Er eLOV en retskilde?

Nej. eLOV er en privat lovsamling. I Danmark er retskilderne primært lovene og retspraksis fra appeldomstolene. Folketingets forarbejder til lovene er også vigtige for at forstå intentionerne i de ofte meget uforståelige lovtekster. eLOV er et værktøj til at finde rundt i lovene, da de officielle love typisk er meget svære at finde rundt i, fordi de dels ikke har hjælperedskaber, dels er spredt over mange forskellige dokumenter.

Hvor kan jeg finde domme?

Du kan finde domme og andre afgørelser enten via avanceret søgning eller via de love, som afgørelserne relaterer sig til (det faneblad, der hedder afgørelser).

Skal jeg oprette en konto for at bruge eLOV?

Du kan godt bruge eLOV uden at oprette en profil til at foretage et par opslag om måneden, men så får du ikke adgang til alle funktionerne.
Du kan se mere om vores fuktioner og vores betalte abonnementer på vores Abonnementside.

Kan jeg betale med EAN-nummer?

Ja, fra denne side kan du betale med EAN-nummer. Du modtager EAN-fakturaen, når den gratis prøveperiode er udløbet.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke fandt svar på mit spørgsmål i denne FAQ.?

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål fra vores brugere, og vi modtager også meget gerne ris og ros.
Vi kan kontaktes gennem vores online chat (i nederste højre hjørne af skærmen - dog ikke på mobilversionen af eLOV), eller de kontaktdetaljer der ligger på vores kontakt-side.
Bemærk venligst at vi ikke yder juridisk hjælp.