Om Os

Mission

eLOVs mission er at udvikle intelligente værktøjer, som gør det muligt at foretage juridisk research med anvendelse af den juridiske metode.

 

Baggrund

Vores tese er, at med det rette værktøj kan alle advokater, andre jurister og revisorer genvinde lidt af den bredde, som er blevet tabt. Samtidig skal vi kunne arbejde mere effektivt og i dybden inden for vores specialområder.

Alt for længe har vi måttet nøjes med lærebøger, gennemtyggede noter, og andre sekundære kilder, fordi vi ikke havde adgang til de primære retskilder, og fordi det tog mange timer at arbejde med officielle fortolkningsbidrag som lovforarbejder.

Udviklingsarbejdet og fintuning af eLOV har stået på i seks år. Initiativtager til systemet er en advokat, som i sit daglige arbejde bruger systemet i sin praksis. Mere end 25.000 benytter eLOV hver måned, så i realiteten har vi allerede brudt monopolet.

Vores redaktører på eLOV opdaterer dagligt love og bekendtgørelser og indarbejder ændringslove, så du kan læse en opdateret og konsolideret version af loven. Lovene på eLOV er altså udtryk for gældende ret netop nu. Det er i sig selv ikke unikt, men lovene præsenteres med krydshenvisninger, bemærkninger m.m. på en hidtil uset og overskuelig måde, så du effektivt kan orientere dig bredt og få overblik, eller gå i dybden.

 

Omkostninger

Så koster det vel kassen?

Nej - også her går eLOV foran og tilbyder en fuld pakke til en brøkdel af den pris, du er vant til for adgang til opdateret lovinformation. Det er muligt takket være effektive IT-systemer, hvor en stor del af arbejdet med at præsentere og forbinde lovtekster og forarbejder er helt eller delvist automatiseret.

 

Team

Henrik B. Madsen
Salgschef

Ledende kraft ved etabling og drift af flere virksomheder. Driver bl.a. et netværk af jurister.

madsen@elov.dk, 3696 7522

Jens-Christian Jensen
Ansvarlig for udvikling, medejer

Mange års erfaring som advokat. Jens-Christian arbejder med produktudvikling og jura.

jensen@elov.dk, 2579 4747

Lennart Just Hansen
Direktør, medejer

Mange års erfaring fra Mærsk. Har siden lagt kræfterne i flere startups. Lennart arbejder med ledelse og produktudvikling.

hansen@elov.dk

Iliyan Tatarov
Lead developer, medejer

Arbejder med server-side teknologier, cryptografi og sikkerhed, databasedesign, business logic, etc.

iliyan@elov.dk

Yana Yakimova
Jurist, redaktør

Grundig jurist med solid baggrund fra forskellige dele af retssystemet. Yana står for daglige opdateringer og kvalitetskontrol.

yana@elov.dk

Bogdan Tatarov
Senior developer, backend arkitekt

Programmør med erfaring med al udvikling, herunder avanceret webudvikling, udvikling af apps, API-design, AI, og meget mere.

bogdan@elov.dk

Thomas Høj Sørensen
Teknisk ansvarlig, medejer

Thomas arbejder med teknisk implementering. Mange års erfaring fra flere succesfulde IT-startups.

sorensen@elov.dk, 3698 8225

Yordan Bogoyski
Web developer, full stack

Yordan har erfaring med udvikling af dynamiske websites or arbejder både med frontend- og backend-teknologier.

yordan@elov.dk