Bekendtgørelse om tilskudspulje til restriktionsramte caféer, restauranter og barer mv. som følge af COVID-19 § 5

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse nr. 1556 af 26. oktober 2020,
som ændret ved bekendtgørelse nr. 344 af 01. marts 2021

§ 5

Ansøgning om engangstilskud, jf. § 4, skal vedlægges følgende oplysninger:

  • 1) Virksomhedsnavn og CVR-nr. Ansøges der om tilskud til flere serveringssteder under samme CVR-nr., oplyses serveringsstedernes navne og produktionsenhedsnumre.

  • 2) Begrundelse for, at virksomheden for hvert ansøgt serveringssted, er ramt af restriktionen om begrænset åbningstid i en periode fra og med den 19. september 2020, herunder oplysning om serveringsstedernes tidligere åbningstider inden for en mindre periode fra og med den 19. august 2020 til og med den 19. september 2020 samt serveringsstedernes nye åbningstider efter den 19. september 2020.

  • 3) Størrelsen på tilskuddet der ansøges om pr. serveringssted.

  • 4) Redegørelse for anvendelse af tilskuddet inden den 30. april 2021, herunder hvordan det vil skabe øget aktivitet eller omstilling med henblik på at komme virksomhedens kunder til gavn, jf. § 3, stk. 1, nr. 1.

  • 5) Om virksomheden har misligholdt gæld til det offentlige, der er sendt til inddrivelse.

Stk. 2 Virksomheden skal indsende en erklæring om al øvrig de minimis-støtte, som virksomheden har modtaget i indeværende og de to foregående regnskabsår i medfør af Kommissionens forordning (EU) nr. 717/2014 eller øvrige de minimis-forordninger.

Stk. 3 Virksomheden skal under strafansvar, jf. § 10, på tro og love erklære, at de afgivne oplysninger efter stk. 1 og 2, er korrekte. Erklæringen kan tilgås via den digitale løsning på Virksomhedsguiden.dk.