14 dages gratis

Prøveabonnement

- og meget mere...
x

Hej eLOV bruger,
Jeg er lov-uglen, og jeg vil nu guide dig igennem vores vigtigste features.
Skriv et paragrafnummer og tryk enter for at springe direkte til paragraffen Hold din mus henover en krydshenvisning for at se teksten der henvises til.
Hvis du klikker på krydshenvisningen, flyttes tekstboksen ud til højre, og du kan flytte rundt på den
Klik på taleboble-ikonet for at tilgå features til bestemmelsen. Du kan se forarbejderne til specifikke bestemmelser. Her kan du se, at § 2 er blevet ændret af 5 forskellige love og ændringslove. Du kan se teksten fra lovforslaget som fremsat, og teksten som vedtaget. Du kan se, hvordan ordlyden blev ændret under behandlingen af lovforslaget. Her ser du de specifikke bemærkninger til ændringen med lovgivers motiver. Du får dermed de vigtigste fortolkningsbidrag ved hånden. Du kan let finde bekendtgørelserne der, hvor de hjemles. Med vores backlinks har vi fundet de bestemmelser, der linker til den bestemmelse, du læser. Her kan du se en video med præsentation af flere features.
Du kan også købe abonnement, så du får adgang til alle features.

0 / -
næste
slå fra

Bekendtgørelse om pligt til at sikre covid-19-test af tilrejsende arbejdskraft efter indrejse i Danmark

Bekendtgørelse nr. 1962 af 21. oktober 2021

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse om pligt til at sikre covid-19-test af tilrejsende arbejdskraft efter indrejse i Danmark

Der er ingen senere ændringer til denne bekendtgørelse.
Vi har kontrolleret for ændringer den 26. oktober 2021

  • Ændringsbekendtgørelsen er implementeret i den konsoliderede bekendtgørelse
  • Ændringsbekendtgørelsen er delvist implementeret i den konsoliderede bekendtgørelse
  • Ændringsbekendtgørelsen er endnu ikke implementeret i den konsoliderede bekendtgørelse

§1 Arbejdsgiveres pligt til at sørge for, at tilrejsende arbejdskraft testes for covid-19 efter indrejse i Danmark, gælder ikke fra og med den 25. oktober 2021 uanset hvilket land, region eller område, den tilrejsende arbejdskraft indrejser fra.

Stk. 2 Arbejdsgiveres pligt til at sørge for at blive testet for covid-19 efter indrejse i Danmark, såfremt arbejdsgiveren er tilrejsende arbejdskraft, gælder ikke fra og med den 25. oktober 2021 uanset hvilket land, region eller område, arbejdsgiveren indrejser fra.

Stk. 3 Selvstændiges pligt til at sørge for at blive testet for covid-19 efter indrejse i Danmark, såfremt den selvstændige er tilrejsende arbejdskraft, gælder ikke fra og med den 25. oktober 2021 uanset hvilket land, region eller område, den selvstændige indrejser fra.

§2 Ikrafttræden m.v.
Bekendtgørelsen træder i kraft den 25. oktober 2021.

Stk. 2 Bekendtgørelse nr. 1670 af 13. august 2021 om pligt til at sikre covid-19-test af tilrejsende arbejdskraft efter indrejse i Danmark ophæves.

profile photo
Profilside