Bekendtgørelse om pligt til at sikre covid-19-test af tilrejsende arbejdskraft efter indrejse i Danmark

Den konsoliderede version af denne bekendtgørelsen er opdateret til i dag, idet vi har implementeret eventuelle senere ændringsbekendtgørelser i det omfang, de er trådt i kraft - se mere her.

Bekendtgørelse nr. 1962 af 21. oktober 2021

Der er ingen senere ændringer til denne bekendtgørelse.

  • Ændringsbekendtgørelsen er implementeret i den konsoliderede bekendtgørelse
  • Ændringsbekendtgørelsen er delvist implementeret i den konsoliderede bekendtgørelse
  • Ændringsbekendtgørelsen er endnu ikke implementeret i den konsoliderede bekendtgørelse
§ 1

Arbejdsgiveres pligt til at sørge for, at tilrejsende arbejdskraft testes for covid-19 efter indrejse i Danmark, gælder ikke fra og med den 25. oktober 2021 uanset hvilket land, region eller område, den tilrejsende arbejdskraft indrejser fra.

Stk. 2 Arbejdsgiveres pligt til at sørge for at blive testet for covid-19 efter indrejse i Danmark, såfremt arbejdsgiveren er tilrejsende arbejdskraft, gælder ikke fra og med den 25. oktober 2021 uanset hvilket land, region eller område, arbejdsgiveren indrejser fra.

Stk. 3 Selvstændiges pligt til at sørge for at blive testet for covid-19 efter indrejse i Danmark, såfremt den selvstændige er tilrejsende arbejdskraft, gælder ikke fra og med den 25. oktober 2021 uanset hvilket land, region eller område, den selvstændige indrejser fra.

Ikrafttræden m.v.
§ 2

Bekendtgørelsen træder i kraft den 25. oktober 2021.

Stk. 2 Bekendtgørelse nr. 1670 af 13. august 2021 om pligt til at sikre covid-19-test af tilrejsende arbejdskraft efter indrejse i Danmark ophæves.