14 dages gratis

Prøveabonnement

- og meget mere...

Bekendtgørelse om delautorisation på el- og vvs-installationsområdet § 1

Denne § er fra den opdaterede og konsoliderede version af denne bekendtgørelsen og bygger på bekendtgørelse nr. 542 af 22. May 2014. Eventuelle senere ændringsbekendtgørelser er implementeret i det omfang, de er trådt i kraft.

§1 Elområdet
Sikkerhedsstyrelsen kan meddele virksomheder delautorisation til at udføre og servicere følgende arbejder på el-området:

  • 1) Installation og tilslutning af solcellesystemer til et i forvejen beregnet tilkoblingspunkt i den faste installation. På jævnstrømssiden omfatter installation og tilslutning ledningssystemet fra panelerne til solcelleinverteren med tilhørende beskyttelsesudstyr. På vekselstrømssiden omfatter installation og tilslutning ledningssystemet fra vekselstrømsklemmen på solcelleinverteren til tilkoblingspunktet i den faste elektriske installation. For boliginstallationer omfatter installation og tilslutning endvidere installation af tilhørende overstrøms- og fejlbeskyttelsesudstyr på vekselstrømssiden, når det anbringes i den bolig, som solcellesystemet tilhører.

  • 2) Elinstallationer i boliger med individuel afregning af el, der anvendes til helårsbeboelse samt i fritidshuse, der er godkendt til overnatning. Arbejdet omfatter installationen i selve boligen samt i rum, som hører med til boligen, og som er forsynet fra boligen, men ikke er en del af selve boligarealet, stikledning, udendørs installationer og eventuelt solcellesystem, der er tilsluttet den pågældende bolig.

•••
profile photo
Profilside